Krimforfatteren er for tiden på turné landet rundt med sin nye krimbok «Jeg vet hvor du bor». Tirsdag ettermiddag var hun på Bokhuset Libris i Storgata, hvor krimdronningen fikk møte noen av sine lesere til boksignering.

– Jeg føler jeg har dratt på litt denne gangen. Boken river litt fordi den er både mer heftig og drøy, men har også mer «feelgood». Jeg føler at denne boken er mer vellykket fordi jeg har startet litt på nytt. Det har vært veldig spennende, og jeg får så gode tilbakemeldinger på den, sier Lindell mens hun sitter bak stabelen av krimbøker som ligger foran henne på bordet.

20-årsjubileum som forfatter

foto
FIKK SIGNERT BOK: Marit Haugan var en av leserne som var innom boksigneringen på Bokhuset Libris tirsdag. – Vi er på Hurtigrutetur og visste ikke at Unni var her på boksignering, men det passet jo perfekt, kunne hun fortelle mens Lindell signerte et eksemplar av sin nye krimbok til henne. Foto: Tom Benjaminsen / iTromsø

– Vi avslutter et bokhandlermøte i Tromsø i kveld med et bokbad med Unni Lindell og Ketil Bjørnstad på Clarion The Edge, sier Lessum.

– Ja, jeg piskes rundt av forlaget. Vi er på en skikkelig turné rundt om i hele landet nå, skyter Lindell inn og ler høyt.

Lessum legger til at Lindell i tillegg har 20-årsjubileum som krimforfatter i år.

– Hun skriver som bare det, og er utrolig flink til å selge bøkene sine og være med på boksigneringer. Vi pisker henne rundt, men det er et godt tegn, legger salgssjefen til med en latter.