Pristine i Memphis

Skal delta i internasjonal blueskonkurranse, og ambisjonene er det lite å si på.

  Foto: Privat

musikk

I dag er det duket for International Blues Challenge og Tromsøs egne blueshelter i Pristine er på plass for å konkurrere om internasjonal heder og anerkjennelse, og det i selveste byen som av mange regnes som verdens blueshovedstad, Memphis, Tennessee.

Mens det i dag holdes showcase hvor Pristine og de andre bandene får vise seg fram i en mer uhøytidelig setting, er det i morgen klart for selve konkurransen. Seminfinalene holdes på torsdag og fredag, mens selve finalen avholdes på lørdag.

- Pristine gleder seg enormt, og håper selvfølgelig å bli med hele veien til finalen lørdag, sier Kari Helene Skog, bandets manager i ei pressemelding.

Pristine kvalifiserte seg til konkurransen da de vant Union Blues Cup i 2010, og med pengestøtte fra Tromsø kommunes kulturnæringsfond INTRO er de nå kommet til den viktige og spennende konkurransen.

The International Blues Challenge samler vel 200 bluesutøvere som alle sammen ønsker det gjeve bluestrofeet og oppmerksomhet.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

musikk