God start for billettsalget

Nærmere 30.000 billetter solgt på fire dager.
TIFF

Billettsalget til årets Tromsø internasjonale filmfestivalåpnet for fire dager siden, og søndag ettermiddag er det solgt 28.909 billetter.

Dette er cirka 2.600 flere billetter enn på samme tid i fjor.

Kommunikasjonssjef Håvard Stangnes kan også melde at 4.166 personer har sikret seg festivalpass.

De 10 mest populære filmene så langt er:

1. Snøen på Kilimanjaro

2. Italy: Love It, Or Leave It

3. Tahrir 2011: The Good, the Bad, and the Politician

4. Declaration Of War

5. Tomboy

6. The Descendants

7. Into the Abyss

8. Play

9. Somewhere Else

10. Wuthering Heights

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

TIFF