«Vi går ikke til valg på å sette inn Støre som statsminister»

I valgkampen har det vært mange spørsmål om hvilken regjering KrF ønsker og om det er mulighet for at vi støtter Støre som statsminister.

KrFs gruppeleder: Helga Marie Bjerke. Foto: Ronald Johansen  Foto: Ronald Johansen

meninger

For at det skal være helt tydelig, så ønsker KrF en ikke-sosialistisk regjering med Høyre og sentrum, og Erna Solberg som statsminister. Vi går ikke til valg på å sette inn Støre som statsminister eller en ny samarbeidsavtale med en H/Frp-regjering.

Vi tror dette er den beste muligheten for KrF til å få gjennomslag for vår gode familiepolitikk som gir familiene valgfrihet og fleksibilitet, en skolepolitikk der vi krever flere lærere som kan se og følge opp hver enkelt elev og et samfunn der menneskeverdet blir ivaretatt og hvor det er plass til alle mennesker fra unnfangelse til naturlig død.

Det er avgjørende hvem Høyre samarbeider med og hvor store KrF blir. Det er rett og slett mye som blir annerledes i Norge hvis ikke KrF får påvirke politikken.

Tenk bare hvordan alkoholpolitikken, landbrukspolitikken, asylbarnpolitikken, søndagen, sexkjøpsloven, kristendom i skolen, bistandspolitikken og ruspolitikken, for å nevne noe, hadde sett ut hvis H og Frp hadde styrt alene.

En stemme på KrF er en stemme på KrFs politikk. Det er en politikk for familiers valgfrihet, for menneskeverd, for flere lærere i skolen og for at de kristne verdiene skal få større plass i samfunnet.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

meninger