Debatt:

«Ikke ok å ta liv!»

meninger

Så har det vært nok en kvinnedag – også med plakater for retten til abort. Men uansett hva flertallet måtte mene så vil det aldri bli ok i et sivilisert samfunn å ta liv. For abort er (i de fleste tilfelle) å ta liv.

Mitt liv startet ikke ved fødsel, heller ikke 12 uker ut i svangerskapet, men noen timer etter at jeg av min mor og far ble unnfanget! Å ta meg av dage før 12 uker ville være det samme som å drepe meg!

Videre: Om det engang var en sosial skam å være enemor, så er det (heldigvis) ikke det i dag. Heller ingen skam lenger å være barn av bare én forelder!

Dessuten: Samfunnet trenger flere barn. Det er altfor få barn i forhold til antall eldre. Det fødes altfor få. Da er det iallfall ikke ok at fellesskapet (våre skattepenger) betaler for å fjerne flere tusen barn i året

I tillegg har det heller aldri vært så mye prevensjon tilgjengelig som nå. Noe som også skulle gjøre provosert abort helt unødvendig!

På tide at dere står opp og verner om livet – både kvinner og menn!

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

meninger