Leserinnlegg fra Oscar (13):

Gjør lysløypa i Kroken bedre

Lysløypa i Kroken er egentlig ikke mer enn en løpebane for spesielt interesserte, skriver Oscar (13).

LYSLØYPA: Oscar (13) spør etter en bedre løsning for lysløypa i Kroken. Bildet er av lysløypa på Tromsøya. 

meninger

Den blir så si bare brukt til små spaserturer/joggeturer. Er det sånn en lysløype skal være? Lysløypa i Kroken er veldig spesiell for den er egentlig ingen vits å bruke, hvis du skal fra en plass til en annen den er veldig kort og går så si bare i en sirkel.

I motsetning til lysløypa i byen som kan brukes til komme seg mange plasser det er til og med en hytte du kan stoppe og spise på, på veien. Til og med lysløypa som går opp til Movikvatnet er bedre. Den har ikke lys og får ikke pengestøtte av kommunen, men den går en plass, til Movikvatnet og bare det er en stor forbedring i forhold til lysløypa i Kroken.

LES OGSÅ: Slik skal de gjøre lysløypa nordlysvennlig

Jeg bruker for eksempel lysløypa som går til Movikvatnet mye oftere enn den i Kroken – og jeg bor bare noen hundre meter fra den i Kroken. Jeg bruker egentlig bare lysløypa i sammenheng med skole eller hvis jeg skal ake.

Det finnes en løsning på dette og det er for eksempel å sette sammen lysløypa i Kroken med lysløypa til Movikvatnet det ville bare blitt en utvidelse på et par hundre meter.

Det ville vært enn kjempegod løsning og da ville begge lysløypene blitt mye bedre!

LES OGSÅ: Dette er de fineste turene i Tromsø-området