Debatt:

Vy-kaos med Erna Solberg og Trine Skei Grande

Erna Solberg og Trine Skei Grande svir av 200–300 millioner kroner fra fellesskapets penger i Norge for å fjerne navnet NSB og betale for Vy.

OMSTRIDT: NSB endrer navn til Vy. Foto: Berit Roald / NTB scanpix  Foto: Roald, Berit

meninger

Erna Solberg og Trine Skei Grande svir av 200–300 millioner kroner fra fellesskapets penger i Norge for å fjerne navnet NSB og betale for Vy.

Høyre, Venstre og Frp øker forskjellene på folk og flytter penger fra det breie lag av befolkningen og konsentrerer de hos færre privilegerte. Pengene skal bli enda mer skjevfordelt. Og enkelte av de rikeste plasserer penger i høyrepartiene for å skaffe seg enda større privat profitt i form av svært høy avkastning gjennom skattekutt.


Kommentaren

Verdens dyreste vits

Navneskiftet NSB har valgt er så hamrende teit at det alene vil holde liv i revy- og standup-scener over det ganske land i mange år fremover.

 

For å gjøre de rikeste enda rikere privatiserer høyreregjeringen verdier som vi i dag eier sammen i fellesskap. Vy er en klargjøring for å selge ut og privatisere enda mer av vår norske jernbane. Høyreregjeringen må stemmes ned.

Derfor er det så bra at du bruker stemmeretten i høstens valg. Sammen skal vi gi en klar beskjed om at vi i Norge heller fortjener ledere som jobber for det breie lag av folket lokalt og nasjonalt. Trygghet, sterkere fellesskap og bedre fremtidsutsikter skal skapes i hele landet vårt, ikke høyreregjeringens pengekonsentrasjon på stadig færre hender.