Vår skole er vår arbeidsplass. Utdanningen vår er utrolig viktig, og det er vi som skal utvikle oss til å bli gode voksne senere i livet. Vi er redd for at det som skjer nå, er med på å ødelegge dette grunnlaget.

Når Tromsøbadet skulle bygges fortalte politikerne at det er forskjell på driftsbudsjett og investeringsbudsjettet. Hvorfor kan dere ikke investere i oss nå når vi trenger det mest?

På skolen vår har vi noe som heter Trivselsledere. Dette er elever som passer på at alle har noe å gjøre i friminuttene. Disse gjør en god jobb for et bedre skolemiljø, men vi frykter at ordningen vil forsvinne nå som vi ikke har penger igjen.

Rektoren vår har sagt at vi kanskje ikke har råd til å ha like mange lærere nå. Hvis vi ikke får nok lærere så er det ikke sikkert vi får den beste utdanningen, og det kommer til å gå utover fremtiden vår!

Hvem skal måtte slutte først? De nye eller de eldste?

Det er de nye som ryker først. Men er det lurt? På en måte er det lurt ,men det er de nye som har fått den nyeste utdanningen. Mens de eldste har mest erfaring.

Kjære politikere finn en måte å fikse dette på. Læreren vår bruker å si at hvis ikke grunnmuren er på plass, ryker hele huset etter hvert. Dere kan kanskje lære noe av ham?