I mediene går Jonas Nilsen, Leder av Tromsø MDG ut og angriper distriktsminister Linda Hofstad Helleland angående behandling av Arctic Center, og sier at Helleland er Norges svar på president Trump.

For det første har ikke distriktsminister Helland det samme menneskesyn som president Trump.

I tillegg har hennes parti vært med å skaffe arbeidsplasser i Distrikts-Norge, og med bygging av Arctic Center med hytte, ville Tromsø kommune vise at de ønsket å satse på turistnæringen.

MDG er imot en ny Kvaløyaforbindelse og heller satse på båt. Har MDG tenkt på hvordan de skal løse dette problemet når folk har sine studieplasser og arbeidsplasser i Breivika?

Dersom det ikke blir bygd en ny Kvaløya-forbindelse, må Tromsø kommune bygge en ny brannstasjon på Kvaløysletta.

I det siste har det vært skrevet mye om å utvide rullebanen i Tromsø, og MDG stemte imot dette.

Ordføreren i Lyngen har uttalt til mediene at dersom ikke rullebane blir utvide, kan ikke Lyngen kommune satse så sterkt på turistnæringen som de ønsker.

I tillegg vil MDGs ungdom øke bensinprisen med ti kroner, og på nytt viser det at MDGs politikk ikke er noe for Distrikts-Norge.

MDG viser med sin avstemning i Tromsø kommunestyre at de ikke støtte næringer som Tromsø kommune trenger etter koronakrisen, og nå trenger man å ha partier som har en god og aktiv næringspolitikk.