Debatt:

Endelig er FrP-måneden her

Desember er på sett og vis frihetens måned, og er med bakgrunn i det en skikkelig FrP-måned, skriver forfatteren bak dette innlegget.

FrP-MÅNED: Ida Gårseth Hov mener i dette debattinnlegget at desember er en FrP-måned.  Foto: Ronald Johansen

meninger

Desember er blant de fineste månedene i året. Snøen har så vidt lagt seg og man kan se julelys lyse opp den mørkeste tida vi er i. Spesielt nå i det ekstraordinære korona-året har man satt mer pris på dette. Desember er på sett og vis frihetens måned, og er med bakgrunn i det en skikkelig FrP-måned.

Ida Gårseth Hov, kommunestyrerepresentant for Tromsø FrP og, organisatorisk nestleder i Troms og Finnmark FrP  Foto: Privat

For det første får vi halv skatt slik at vi får beholde mer av våre egne opptjente penger. Det gir oss frihet. Hver enkelt av oss får med andre ord i større grad muligheten til å disponere pengene på det vi selv måtte ønske. Noen vil gi dem vekk i julegaver, andre vil spare, mens de aller fleste av oss kjøper litt ekstra mat for å hygge oss i denne tiden.

Jula setter søkelyset på tradisjoner, familie og hygge. Heldigvis legges også fokuset på ensomhet, savn og fattigdom. Givergleden er langt større til frivillige organisasjoner som Frelsesarmeen, Blå Kors og lignende.

En annen frihet er at man kan gå på butikker på søndager som er større enn ei «Brustad-bu» på 100 kvadratmeter. Det gjør det mer allsidig for oss forbrukere, og legger til rette for at flere ungdommer og studenter kan stå i jobb.

Samlet sett gir disse tiltakene oss mer frihet og mulighet til å være rause med hverandre. Med bakgrunn i dette vil jeg konkludere med at desember er en skikkelig FrP-måned.