Debatt

TILs fattigmannsoppskrift

Innsenderen av debattinnlegget mener TIL må få opp entusiasmen, dersom laget skal begynne å prestere på banen.

I AKSJON: Her er Lillestrøms Thomas Lehne Olsen og TILs Isak Helstad Amundsen under eliteseriekampen i fotball mellom TIL og Lillestrøm på Alfheim Stadion. Til høyre: Ruben Yttergård Jenssen.  Foto: Rune Stoltz Bertinussen

meninger

Jeg leste (hotell)direktøren hos TIL fortelle hvordan han skulle få skuta til å bli byens samlingspunkt tilbake til gamle dager. Han legger stor vekt på akademiet for å få frem gode spillere fra egne ressurser. Når disse blir svært gode skal klubbens økonomi komme på fote igjen på grunn av salg!

For noen fantastiske drømmer det må være i styret til TIL! Måtte høyere makter hjelpe dem mot den fantastiske uforstand. Publikum kommer for å se et hjemmelag som er i stand til å prestere. Å skyte mål innenfor treverket, nå i aluminium.

Det hjelper ikke å skyte mål heller hvis forsvaret er uten kunnskap om et etablert forsvar, som var totalt mangelvare under de siste trenere. Siden Svensson. Dette var Nils Arne Eggens superoppskrift. Tok han feil? Soneforsvar.

Direkte årsak til nedrykk i fjor. Spillerne faller sammen og mister gleden, entusiasmen. Vi ser det i de beste lag. Se Liverpool, Brann og Rosenborg. Frustrasjonslag.

Løsning: Få opp gleden uansett hvordan det gjøres. Utenfor banen, i garderoben eller på sirkus! Tur opp Tinden.

Selger dere aktiva av spillere, kan dere se for dere bedrifter, for eksempel Skarven, selge ut alt av sitteplasser ute, for å få mer plass til mer publikum? Suksess. Uten tvil, ifølge Alapnes! Tror det vil bli forbannet få! Se hva Leif klarer å få frem hos Karsten Warholm. Glede, entusiasme!

Alfon Kræmer sa mens han var snill onkel: «Hold omsetningen oppe og utgiftene nede». Det er noe år siden, og jeg er av den bestemte mening at han snakket for døve ører. Siden da!

Bare Ole Gunnar Solskjær har en mann i bakrommet under hjørnespark. Kan det være å beholde ballen i en gunstig posisjon?

Nå må TIL klare seg uten rike onkler også. Man skal ikke mate dyr og fugler permanent, da slutter de å lete etter føde!

Måtte hell og lykke stå den kloke bi!