Vi skal vokte regnskogen

Sammen skal vi i Troms redde et regnskogområde større enn Troms fylke.
debatt

I Europa ser vi at det grønne skiftet har startet. Flere land tar drastiske grep for å sikre sin egen energisikkerhet og for å omstille seg til et grønnere forbruk. I Troms og Tromsø jobbes det aktivt med klima- og miljøtiltak.

Et av de mest effektive klimatiltakene er å stoppe nedhogging av regnskog hvor Norge er et foregangsland internasjonalt. Derfor oppfordres du herved til å bli med på årets TV-aksjon den 18. oktober. Sammen skal vi i Troms redde et regnskogområde større enn Troms fylke.

Visste du at mange av våre medisiner finnes kun i regnskogen? Og at det bor 260 millioner mennesker i regnskogen? At utslipp av klimagasser fra brenning av regnskog tilsvarer utslippene fra alle verdens biler?

Vi vet at vårt arbeid gir resultater. Palmeoljekampanjen har til nå redusert bruken med hele 70 prosent. Bli med som bøssebærer og gi så det svir 18. oktober!