Debatt

Barnehage eller ungdomskole?

Jeg registrerer at Sylvi Listhaug, etter at hun selv har beklaget sine Facebook-utspill, og er blitt tvunget til å trekke seg fra regjeringa, ikke viser det minste tegn til ydmykhet, men går til angrep på et folkevalgt Storting og kaller dem en barnehage.
debatt

Det viser vel at hennes unnskyldning i Stortinget ikke var oppriktig ment og at hun ikke har evne til ydmykhet.

Med et visst kjennskap til skolen, lurer jeg på om hun selv har flyttet opp i ungdomsskolen og har samlet rundt seg en mobbegjeng som ikke innser sine egne feil, men bare hakker på de andre og slenger om seg med kallenavn som tåkefyrste, forræder, landssviker med mer.

Med 4.000 nye konsulenter tilsatt siden regjeringsskiftet, vil jeg tro at et par kunne avsettes til å «vaske» Listhaugs og andre høytstående Frp-politikkeres Facebook-kontoer for nedverdigende kallenavn på andre politikere

Hvis Listhaug synes hennes ordforråd blir knapt etter vaskingen, vil jeg foreslå «landsforræder light» for de som stemte for tilslutning til Acer i Stortinget, der de overlater styringa av norske energiressurser til et organ der vi ikke har stemmerett, til tross for at det er vi som har mesteparten av ressursene, og dette til tross for at det norske folk to ganger har sagt klart ifra at vi skal bestemme selv.

Men det «ordet» vil vel ikke Sylvi bruke, for der er jo hun selv og hennes parti i samme båt som de hun og hennes mobbegjeng tidligere har kalt med de styggordene jeg har nevnt før.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

debatt