Debatt

Vi er bekymret for de alvorlige nedskjæringene

Initiativtakerne i By- og Land lista deler bekymringene for de alvorlige nedskjæringene i omsorgssektoren som nå er vedtatt, og investeringene som det åpenbart ikke er grunnlag for å betjene (badeland).

LOKALPARTI: By- og landlista, her representert ved Ann Sissel Enoksen, Torstein Myhre og Nils Aarsæther.   Foto: Ronald Johansen

debatt

Vi har også merka oss at lovnaden for satsing og samarbeid med tanke på bydelsråd og utviklingslag ikke har vært fulgt opp.

Etter sommeren vil vi invitere til et åpent møte for å sondere mulighetene for særlig yngre til å være med å ta et tak i lokalpolitikken med programarbeid og å finne gode listekandidater. Om vi får nok interesserte, stiller vi helt klart liste til kommunevalget!

Vi håper at folk også vil benytte Facebook-siden vår både til saker og øvrige innspill.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

debatt