Debatt:

De eldste er åpenbart ikke alltid eldst!

Nok en gang må de yngste være eldst og sørge for et sunt debattklima, mener Kristian Fagerli, politisk nestleder i AUF i Troms

Kristian Fagerli raser mot usaklige kommentarer i kommentarfelt. Foto: Håkon Steinmo 

debatt

For ikke lenge siden fylte jeg 21 år. Og ja de aller fleste vil nok enda kalle meg veldig ung enda i noen år. Og for min egen del så kjennes det veldig greit. For etter de siste dagers observasjoner så klamrer jeg meg fast med nebb og klør for å så lenge som mulig unngå å bli assosiert med bedrevitende gamlinger som ikke ser på engasjert ungdom som annet enn dritunger!

Tirsdag 28. April uttalte leder i Tromsø AUF, Sigrid Vorland seg til iTromsø om hennes samt lokallpartiets stilling til den pågående saken vedrørende reguleringsplanen for området Håkøybotn og Finnheia.


AUF sier nei til Arctic Center – vil forsøke å stoppe planene på Ap-medlemsmøtet i kveld

Leder av Tromsø AUF erkjenner at det hadde vært kult med alpinbakke, men mener hensynet til miljø og natur må komme foran – og sier derfor nei til Arctic Center.


At hennes helt saklige og godt presenterte uttalelser skal besvares med kommentarer som hadde vært lavmål selv på barneskolen er ikke annet enn skammelig!

Og det er ikke mange tastetrykk som må gjøres for å finne mange fellesnevnere mellom disse som slenger all denne «dritten» mot våre dyktige og engasjerte ungdomspolitikere! Stort sett så er det menn i alderen 50+ som uten problem profilerer sin lange fartstid på «livets harde skole» som bakgrunn for deres velvalgte ord.

Og for all del, jeg er for at alle, uansett mening eller ståsted skal få lov å presentere sin mening og at de skal få lov å snakke om den.


Knepent flertall for å si NEI til Arctic Center-planene på Tromsø Aps medlemsmøte

62 stemmer for Arctic Center planene og 64 stemmer mot. Ap sier med knapt flertall nei til Arctic Center - til tross for at de fleste talerne ga støtte til forslaget.


Men for guds skyld, bruk hodet til noe fornuftig å prøv å forklar hvorfor du mener det du gjør fremfor å skulle redusere dine meningsmotstandere til «dritunger».

Og er dette for vanskelig så kunne du kanskje heller tatt deg en tur opp på Finnheia for å fortelle Moder Jord hva du mener å kanskje heller spare resten av byen for det ubrukelige bidraget ditt til en ellers fornuftig debatt!

Jeg er stolt over å være med i AUF og Arbeiderpartiet fordi vi kan ha gode debatter og være rykende uenig, men samtidig være like gode kamerater etterpå.


Splittelse i Arbeiderpartiet om Arctic Center: – Blir enda vanskeligere å gjøre alle fornøyd

Til tross for at flere av talerne var positive til planene om utbyggingen på Finnheia på Arbeiderpartiets medlemsmøte tirsdag, var det et flertall mot utbyggingen blant deltakerne.


Jeg er stolt over å bo i Tromsø! Men kan ikke alltid si at jeg er stolt over innholdet i lokalavisenes kommentarfelt.

Så nok en gang må de yngste være eldst og sørge for et sunt debattklima der alle kan komme med sine meninger på en saklig og god måte!