Nu sitt du en eller anna plass i Tromsø, tenke og fundere, «ka faen skal æ gjøre».

Vi skal prøve å gi dæ noen råd på veien.

Unge TIL-supportera, gutta og jente som har dæ og resten av Gutan som sine største idola. Dem drar på Alfheim i -10 istedenfor å sitte hjemme å drømme om Neymar og Messi. Dem e framtida. Dem e TIL. Og dem e dine største fans.

For vi e i ferd med å bygge nokka i Tromsø nu. Både på banen og utenfor. Vi e bare helt i starten, men med hardt arbeid og litt flaks på veien kan det bli jævla bra. Engasjementet rundt klubben e på full fart tilbake, Forza spire å veks og Gutan e på gang. En imponerende høst gir grobunn for optimisme.

For oss som supportera så e det noe helt egent med vårs ‘egne guta’. Joda - alle som spelle på TIL e Gutan vårres, men du og resten som e født og oppvokst i byen, e gutta vi virkelig unne suksess, og dem vi knytte tel oss. Vi har fulgt dæ lenge, sett potensiale, venta på det skikkelige gjennombruddet. Kroppen har skrangla, matta har vært drit, men det e nokka der!

I høst fikk dem endelig skikk på kroppen din, tenk dæ å være med videre på det vi har starta på. Ei ung, sulten og jævla spennende spillergruppe, som har et solid grunnspill og e lojal som fan til egen spillestil.

Glimt har klart det vi har drømt om hele livet. Dem e der. Å gå til Glimt nu e som å hoppe på et tog i et hælsikkan fart. Du sitt på å flyt med.

Men ka vil bety mest? Å oppnå nokka med TIL. Være med på reisen som kanskje kan krones med et cupgull? Et nytt Europacupeventyr, eller kanskje vi også en dag tar vårres første seriegull? Tenk om vi kan oppnå det i lag.

Blir du i TIL så blir du en av bærebjelken, og den lokale som endelig lykkes med moderklubben? Tenk den følelsen du blir å ha den dagen, for den kommer. Du kommer til å få heltestatus hos oss og hos mange andre. Vi blir å prate om han Runar som takka nei til et mer forlokkende tilbud, for å bli i TIL, i lang lang tid.

For en dag skal vi stå der, Forza, han Runar og resten. Da skal vi se tilbake og tenke, dæven det e deilig at vi aldri ga opp!

Så vær så snill å ikke skuff oss, men bli heller med oss på reisen mot nokka stort