Flyr legger mandag ut sommerrutene innenlands, etter at flyselskapet tidligere i år kuttet kraftig i de norske rutene for vinteren.

Det skal bli flere avganger fra Oslo til Trondheim og Bergen. I tillegg kommer selskapet tilbake på rutene Oslo-Narvik og Oslo-Evenes.

– Vi er glade for igjen å kunne tilby både privatreisende og forretningsreisende hyppige avganger fra Oslo til Bergen, Trondheim, Tromsø og Evenes fra slutten av mars 2023, sier Thomas Ramdahl, kommersiell direktør i Flyr i en pressemelding.

Rutene for Europa skal legges ut om kort tid, ifølge meldingen.

Flyr er i dyp økonomisk krise.

I oktober meldte selskapet at de skulle kutte ruter i Norge til et minimum gjennom vinteren og permittere ansatte for å spare rundt 400 millioner.

I november begynte flyselskapet en ny jakt på friske penger gjennom en kriseemisjon. Flyr kom til slutt i mål med innhenting av de første 250 millionene de ønsket , etter å ha gått for en alternativ løsning.

Disse første pengene skal holde Flyr flytende gjennom de tre første månedene av neste år. Målet er å hente totalt 700 millioner.

Utleie av fly er et annet grep selskapet har tatt i krisen. Mandag ble det blant annet kjent at Flyr søker om driftstillatelse i USA for å drive med utleie av sine fly med mannskap og charterflyginger.