onsdag 21.10 2020

Manchester United la fram inntektstap og massiv gjeldsvekst

Koronapandemien og en sesong uten mesterligafotball fikk brutal innvirkning på Manchester Uniteds økonomiske resultat forrige sesong.

Bystrøm i brudd i Belgia – Lampaert sikret hjemmeseier

Hjemmehåpet Yves Lampaert kom alene til mål og vant sykkelrittet Brugge-De Panne. På de siste kilometerne kvittet han seg med blant andre Sven Erik Bystrøm.

Pandemien hjelper Norge å nå Nato-mål

Både Norge og Frankrike er nå blant landene som oppfyller Natos mål om å bruke minst 2 prosent av BNP på forsvar. Det skyldes «hjelp» fra koronanedturen.

Koronakrisen fører til konkursfrykt for handelsbedriftene

45 prosent av bedriftene innen handel har merket lavere etterspørsel de siste ukene som følge av koronakrisen, ifølge en undersøkelse. 1 av 10 frykter konkurs.

Bevisstløs person funnet etter brann i Hurdal

Røykdykkere fra brannvesenet fant en bevisstløs person da de rykket ut til røykutvikling i et hus i Hurdal onsdag ettermiddag.

Sakkyndige mener Makaveli Lindén var utilregnelig da han drepte Heikki Paltto

De sakkyndige psykiaterne mener Makaveli Lindén var utilregnelig da han drepte Heikki Paltto. Tidligere har de, under sterk tvil, ment at han var tilregnelig.

Norge og Storbritannia tyr til nødløsning

Norge og Storbritannia klarer ikke å få en frihandelsavtale på plass før nyttår. Nå er det enighet om å sikre varehandelen med en overgangsavtale i mellomtida.

Özil kritiserer Arsenal etter vraking: – Vrient å finne lojalitet nå om dagen

Midtbanestjernen Mesut Özil er utelatt fra Arsenals spillertropp til Premier League-sesongen. Nå retter han åpent kritikk mot klubben.

Tsjekkia innfører ytterligere koronanedstenging

Onsdag kunngjorde Tsjekkias regjering nye bevegelsesrestriksjoner og stenging av butikker og tjenester etter en massiv koronasmittebølge.

Nedtur for norsk fotballandslag – EM-drømmen avlyst

Fotball-EM for G19-landslag er avlyst som følge av viruspandemien. Norge hadde spilt seg fram til siste runde av kvalifiseringen til mesterskapet.

Ingen holdepunkter for at nye virusendringer vil gi mer alvorlig sykdom

Etter utbruddet i Trondheim har det vært mye oppmerksomhet rundt virusmutasjoner. Det er ingen holdepunkter for at disse vil gi mer alvorlig sykdom.

Djurgården-spiller testet positivt for koronaviruset

Tre av spillerne i den svenske ishockeyklubben Djurgården er syke. Én av dem har så langt avgitt positivt test for koronaviruset.

Midtsjø og Svensson med i virusherjede Alkmaars tropp – klare for Napoli

Fredrik Midtsjø og Jonas Svensson var blant AZ Alkmaar-spillere som onsdag reiste til Italia for kamp mot Napoli. Klubben er knallhardt rammet av covid-19.

Guldvog mener minksmitte er bekymringsfullt

Det er bekymringsfullt at mennesker og mink kan smitte hverandre med koronavirus, mener helsedirektør Bjørn Guldvog.

Høyeste antall koronainnlagte siden slutten av mai

Ikke siden 28. mai har så mange koronasmittede pasienter vært innlagt på norske sykehus. Onsdag var 36 innlagt.

Politiet: Peter Madsen kan ha fått hjelp i rømningsforsøket

Peter Madsen sier seg skyldig i forsøket på å flykte fra fengselet og å ha truet fengselsansatte. Men han avviser å ha fått hjelp av andre i fluktforsøket.

VG: Bråk på krisemøte etter Serbia-tapet – kapteinen måtte bryte inn

Det skal ha vært amper stemning i den norske landslagsleiren etter exiten fra EM-omspillet. Alexander Sørloth og Lars Lagerbäck kranglet høylytt, ifølge VG.

Valp som skulle avlives i Norge har fått ny eier etter hjelp fra Jean-Claude van Damme

Filmstjernen Jean-Claude van Damme var sterkt delaktig i et opprop som endte med at Mattilsynet skal sende en hundevalp til Bulgaria, heller enn å avlive den.