lørdag 23.06 2018

Kvinne funnet død under leteaksjon i Sogndal

En kvinne i 40-årene er funnet død under en leteaksjon i Fimreiteåsen i Sogndal natt til lørdag.

Regjeringen vil skjerpe straffen for brudd på mobilforbudet i bil

Blir du tatt flere ganger med mobiltelefonen i hånda under kjøring, kan du miste førerkortet hvis regjeringens forslag om prikkbelastning får støtte.

FpU advarer Unge Høyre mot å frede Lofoten, Vesterålen og Senja

FpU-leder Bjørn-Kristian Svendsrud advarer Unge Høyre mot å gå inn for varig vern av LoVeSe. Man må sette kunnskap foran følelser og synsing, sier han.

Mann pågrepet for grovt skadeverk mot Stovner politistasjon

En mann er tatt på fersk gjerning etter å ha knust vinduer og et overvåkingskamera på Stovner politistasjon. Politiet fant også skytevåpen i nærheten.

Bil snurret ved E6 på Romerike – sjåfør antatt ruspåvirket

En mann i 20-årene skal være uskadd etter at bilen han kjørte, snurret i en rundkjøring ved Kløfta i Akershus. Politiet mistenker at han var ruspåvirket.

Ungdomsgjeng i Stavanger dømt for grove ran

En ungdomsgjeng på seks menn i alderen 17 til 26 år i Stavanger er dømt til fengsel og ungdomsstraff for flere grove ran.

Wara lover å se på situasjonen i Øst politidistrikt

Justisminister Tor Mikkel Wara (Frp) sier situasjonen i Øst politidistrikt må ryddes opp i etter bekymringsmeldinger fra politijurister.

fredag 22.06 2018

Streikefare ved en rekke flyplasser neste uke

Til uka starter to meklinger som berører luftfarten. I verste fall kan det føre til streik fra onsdag og fredag. Både mindre og større flyplasser kan rammes.

Oslo kommune får ikke innfridd krav etter Veireno-konkurs

Oslo kommune krevde 82 millioner kroner etter konkursen i renovasjonsselskapet Veireno, men de pengene får de ikke, slår bostyreren fast.

Saken henlagt etter dødsfall i Stavanger

Riksadvokaten har henlagt saken som «intet straffbart forhold» etter at en kvinne døde av skader i Stavanger i fjor høst. Ektemannen var lenge siktet for drap.

Sjøvegan-drapet: Mann pågrepet etter 20 år

Om en liten måned er det 20 år siden Marie-Louise Bendiktsen (59) ble drept i Sjøvegan i Troms. Nå er en utenlandsk mann i 30-årene siktet og pågrepet i saken.

Elkjøp-ansatte i streik – politiet tilkalt

Ansatte ved Elkjøps lager i Akershus har gått ut i streik for å få tariffavtale. Fredag kveld tilkalte arbeidsgiveren politiet.

Polsk vogntog stanset med alkohol i pallevis

Tollerne oppdaget at et polsk vogntog de stanset i Stjørdal, ikke bare var lastet med stål. De fant også flere tusen liter alkohol og titusenvis av sigaretter.

Helikopter var borti strømlinjer i Aust-Agder

Et helikopter som drev med inspeksjon, var borti høyspentlinjene i Senumstad i Birkeland i Aust-Agder. Ingen ble skadd, men hendelsen skal granskes.

Regjeringen verner skog- og våtmarksområder

25 skogsområder landet rundt, samt våtmarksområder ved Tyrifjorden er nå vedtatt vernet. Områdene er viktige for truede arter og naturtyper.

Tre personer til sykehus etter kollisjon på Notodden

Tre personer er brakt til sykehus etter at en liten lastebil og en personbil kolliderte på Notodden.

Børsen avsluttet uka med oppgang

Hovedindeksen ved Oslo Børs steg fredag 1,2 prosent, til 881,72 poeng. Det var likevel langt fra nok til å veie opp for nedgangen tidligere i uka.

Boligbyggelag: Regjeringens strategi mangler konkrete tiltak

Regjeringen varsler i den nye boligmeldingen arbeid for et helhetlig perspektiv. Men det er lite nytt, mener Norske Boligbyggelags Landsforbund.