Mann pågrepet i væpnet aksjon i Bodø

Politiet i Bodø rykket ut etter meldinger om en mann med våpen som gikk rundt i et boligområde. Mannen er pågrepet.

Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / NTB scanpix 

iriks

– Flere ringte etter å ha observert en mann med våpen i et boligstrøk i Rønvika. Vi responderte og pågrep mannen uten dramatikk, sier operasjonsleder Tommy Bekk i Nordland politidistrikt til NTB klokken 0.35 natt til lørdag.

Bekk sier mannen ikke bar på et våpen, men en våpenlignende gjenstand. Bakgrunnen for hendelsen er ennå ikke kjent.

– Han er akkurat satt i arrest, vedkommende er ikke avhørt.

Ifølge VG er mannen i 30-årene og en kjenning av politiet.

Politiet mottok første melding klokken 23.12. Flere politipatruljer deltok i aksjonen fredag kveld.

(©NTB)

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

iriks