Ingen åpen støtte til Giske blant fylkesledere

Ingen av elleve fylkesledere i Arbeiderpartiet som TV 2 har vært i kontakt med, svarer ja på spørsmålet om de tror Trond Giske kan komme tilbake som nestleder.

Trond Giske i Stortingets vandrehall i november. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix 

iriks

TV 2 fikk onsdag kontakt med elleve av de nitten fylkeslederne i partiet. De øvrige åtte har ikke besvart TV 2s henvendelser.

På spørsmålet «Tror du Trond Giske kan komme tilbake som nestleder?», vil åtte av de elleve verken svare ja eller nei. To svarer nei på spørsmålet, mens én ikke vil kommentere saken overhodet.

Flere sier under hånden at de ser det som usannsynlig at Giske fortsetter, melder TV 2.

(©NTB)

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

iriks