Redningsarbeidere søkte i rasområde ved Svolvær

Redningsfolk søkte mandag ettermiddag i et rasområde ved Blåtinden i Vågan kommune i Lofoten. Ingen ble funnet i snøskredet på 30–50 meter.
iriks

Både redningshelikopter og ambulansehelikopter rykket ut, og mannskaper jobbet i et par timer med søk i rasområdet.

– Politiet er på stedet sammen med frivillige fra skredgruppa til Røde Kors. De er i gang med søk på stedet. Flere ressurser er på vei, meldte politiet i Nordland.

Helikoptrene fant ingen folk i rasområdet, men søket fortsatte en stund til, blant annet med hund. Like før klokka 19 meldte politiet at søket ble avsluttet.

Det var en turgåer som meldte ifra om skredet, ifølge NRK.

I det samme området gikk det flere skred også på lørdag.

(©NTB)

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

iriks