Kvinne fraktet til sykehus i luftambulanse etter bilulykke i Telemark

En kvinne i slutten av tenårene er fraktet til sykehus med luftambulanse etter en bilulykke ved Sauar i Telemark. Europavei 134 er stengt i begge retninger.

Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix 

iriks

Politiet meldte på Twitter like før klokken 6 at to personer satt fastklemt i en bil etter å ha krasjet i et tre.

Føreren, som ble kjørt i ambulanse til Skien sykehus, skal være en mann i 20-årene. Han skal ha smerter i ryggen.

– Det er for tidlig å si noe om skadeomfanget. Begge personene er ved bevissthet, hvor den ene personen har blitt hentet av luftambulansen, sier operasjonsleder Fredrik Landsverk Mo i Sørøst politidistrikt til NTB.

Hendelsesforløpet er ifølge operasjonslederen ukjent.

(©NTB)

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

iriks