Mann kritisk skadd etter kollisjon med bobil på Geilo

En mann i 20-årene ble kritisk skadd i en kollisjon med en bobil på riksvei 7 vest for Geilo.

Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix 

iriks

Politiet meldte om ulykken om lag 7 kilometer vest for Geilo ved 20-tiden onsdag kveld.

– Personbilen har trolig kommet over i motgående kjørefelt, sier operasjonsleder Fredrik Landsverk Mo i Sørøst politidistrikt til NTB.

Mannen ble sittende fastklemt i personbilen og måtte skjæres løs av brannvesenet. Han ble deretter fløyet til Ullevål sykehus.

Ifølge politiet er det tyske ekteparet som var i bobilen, uskadd.

Like før klokken 3 natt til torsdag meldte politiet på Twitter at Statens vegvesens ulykkesgruppe og politiet er ferdige med undersøkelser på stedet og at veien var åpnet igjen.

(©NTB)

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

iriks