Brann i gjenvinningsstasjon ved Larvik slukket

Det brøt ut brann i Grinda gjenvinningsstasjon ved Larvik natt til torsdag. Brannen spredde seg til skogen rundt, men på morgenen fikk brannvesenet kontroll.

Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix 

iriks

– Brannvesenet meldte om at de hadde kontroll på brannen rundt klokka 4.30, og klokka 5.30 avsluttet politiet sin tilstedeværelse der, sier operasjonsleder Merete Kvaal i Sørøst politidistrikt til NTB torsdag morgen.

Det ble vurdert å sette inn helikopter da det begynte å lysne, men det ble ikke aktuelt. Politiet oppfordrer imidlertid beboere i nærheten om å holde vinduene stengt for å unngå røyk.

Ved 5.30-tiden drev brannmannskapene med etterslukking på stedet.

Brannvesenet hadde store styrker på stedet, og fikk også hjelp av Sivilforsvaret og et politihelikopter.

Politiet fikk melding om brannen klokken 1.29 og opplyste kort tid senere på Twitter at det var full fyr i bygningsmassen. Det var ikke fare for spredning til annen bebyggelse. Det var også vindstille i området og det ble aldri aktuelt med evakuering.

Det var heller ingen personer på området da nødetatene ankom stedet.

(©NTB)

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

iriks