Mann mistenkt etter at båt kjørte på land i Vestfold

En mann er mistenkt for kjøring i ruspåvirket tilstand, etter at en båt grunnstøtte ved øya Tørfest i Vestfold natt til torsdag. Politiet får ikke tak i ham.

To personer ble sendt til legevakten etter at en mindre båt kjørte på land ved øya Tørfest i Vestfold natt til torsdag. De kom uskadd fra hendelsen. Foto: Vestfold interkommunale brannvesen / NTB scanpix  Foto: Vestfold interkommunale brannvesen

iriks

De to mennene som var om bord i båten skal ha kommet uskadd fra hendelsen, men ble tatt med til legevakten for sjekk. Da forsvant føreren av båten.

– En person er mistenkt for å ha ført båten i ruspåvirket tilstand. Vi har ikke fått blodprøve av ham, da han dro fra legevakten, sier politiadvokat Temina Sharif i Sørøst politidistrikt til Dagbladet torsdag.

Sharif opplyser at de har lett etter mannen, men uten hell. Det ble tatt blodprøve av den andre personen som var om bord.

Politiet kjenner så langt ikke til årsaken til ulykken. Sørøst politidistrikt fikk melding om hendelsen rundt klokken 00.30 og satte i gang søk. Et SeaKing-helikopter plukket opp mennene.

(©NTB)