Én mann omkom etter frontkollisjon i Asker

En mann i slutten 30-årene døde etter en frontkollisjon mellom to personbiler i Asker søndag kveld der tre personer var involvert.
iriks

Mannen var alene i bilen, og det ble forsøkt gitt livreddende førstehjelp på stedet, men livet sto ikke til å redde. Politiet bekreftet at han var død klokka 23.06 søndag kveld.

Meldingen kom til politiet i Oslo via AMK klokka 22.33 om ulykken på Røykenveien i Heggedal i Asker. Ifølge operasjonsleder Per-Ivar Iversen har en av bilene trolig kommet over i motsatt kjørefelt i 60-sonen, men det er uklart hvorfor. Det var ikke spesielt vått i kjørebanen på ulykkesstedet, ifølge ham.

– De to andre skal være noe skadd. Det er store materielle skader på kjøretøyene, sier Iversen til NTB.

Røykenveien ble sperret på stedet i begge retninger, mellom Stokker og Homansbyen i forbindelse med åstedsundersøkelse. Mannskap fra Ulykkesanalysegruppa vil også gjøre undersøkelser på åstedet. Veien blir dermed sperret noen timer fremover.

(©NTB)