Tusvik og Tønne kåret til årets morsomste

Oslo (NTB): Sigrid Bonde Tusvik og Lisa Tønne vant prisen for årets morsomste, også kalt publikumsprisen, under utdelingen av Komiprisen 2015.

Sigrid Bonde Tusvik (tv) og Lisa Tønne ankommer utdeling av Komiprisen 2015 på Latter. Sammen vant de publikumsprisen. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix 

iriks

De to vant for sin humor-podkast «Tusvik og Tønne». Tusvik vant også prisen Årets kvinnelige scenekomiker for sin opptreden i forestillingen «Mot i brøsta».

Otto Jespersen fikk hedersprisen under årets utdeling på Latter i Oslo.

«Karl Johan», som er humortalkshowet til Hasse Hope og Erik Solbakken, fikk prisen for beste TV-produksjon. Årets gjennombrudd gikk til Kevin Vågenes for programmet «Mellom bakkar og berg».

Komiprisen 2015 er den 15. i rekken som kårer Norges fremste humorister i 11 kategorier. Vidar Magnussen ledet Komiprisen for andre år på rad. (©NTB)

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

iriks