Hegerberg avviser Barcelona-overgang

Ada Hegerberg er blitt koblet til en overgang til Barcelona de siste dagene. Selv garanterer den norske stjernespissen at hun blir i Lyon.

Ada Hegerberg og hennes Lyon møter Barcelona lørdag. Foto: Laurent Cipriani / AP / NTB scanpix 

spo

Den franske storklubben jakter lørdag sin fjerde strake triumf i mesterligaen. De møter Barcelona i finalen i Budapest. I opptakten til kampen har det kommet rapporter om at lørdagens motstander ønsker å signere Hegerberg. Det avviser hun blankt dagen før finalen.

På spørsmål fra VG om hun kan garantere at hun er i Lyon også neste sesong var 23-åringen kontant.

– Ja, det kan jeg. Altså, jeg har kontrakt i to år til. Jeg har ikke noe med dette snakket å gjøre. Jeg vet hvor jobben min ligger, sier hun til avisen.

Utover det har hun lite å si om ryktene, annet enn «det vet dere mer om enn meg», til journalistene.

Hegerberg har banket inn mål for Lyon de siste sesongene. Foreløpig er det bare blitt fire mål i den gjeveste turneringen i Europa denne sesongen. Hun blir likevel en nøkkelspiller i Budapest lørdag.

At en eventuell seier vil være stort for henne legger ikke Hegerberg skjul på.

– Det vil bety alt om vi skriver historie med en fjerde strake tittel. I mine øyne er dette den beste av alle turneringer, sier hun til det svenske nyhetsbyrået TT.

Hun gleder seg til en ny finale.

– Det er like herlig hver gang. Jeg satt hjemme i leiligheten i går og kroppen begynte å skjelve litt, for jeg gledet meg så mye, sier hun til VG.

(©NTB)