Vipers sikret uavgjort i siste liten mot Metz i mesterligaen

Heidi Løke og Vipers åpnet sterkt, men så lenge ut til å tape kampen mot Metz. Straffescoringen til Emilie Hegh Arntzen i siste liten sikret uavgjort.

Astride N'Gouan og Metz stoppet Kristiansand Vipers i søndagens kamp i mesterligaen i håndball. Bildet er tatt fra Vipers 31-30 seier mot samme lag i kampen om tredjeplassen i mesterligaen i fjorårssesongen. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix 

spo

Viper slet lenge mot det franske topplaget Metz, og lå under fra det 16. minutt helt til suste minutt. Da satte Emilie Hegh Arntzen kampens siste mål på straffe og sikret uavgjort med 38-38 i en veldig målrik kamp i Kristiansand.

Vipers ledet 7-4 tidlig mot Metz etter tre mål hver av Heidi Løke og Marta Tomac, men toppscorer Grace Zaadi tok ansvar med sine tolv mål og ga Metz ledelsen.

Etter 40 minutter lå Vipers under 23-30, men med fem strake mål kjempet de seg tilbake i kampen igjen. Det ble jevnt helt til siste slutt og da fikk Vipers endelig den viktige utligningen de hadde vært så nære på å få flere ganger mot slutten av kampen.

Lagene møttes i kampen om tredjeplassen i mesterligaen i fjor og da tok Vipers en knepen 31-30 seier, og også denne gangen ble det en veldig jevn kamp til slutt.

Vipers åpnet med seier mot FTC Hungaria, men tapte mot Kroatiske Podravka sist. Laget får ny sjans til å tukte Metz den 3. november, når lagene møtes i den nordøstlige byen i Frankrike. Metz sto med full pott etter to kamper, men måtte gå på sitt første poengtap i dramaet i Kristiansand.

(©NTB)