Kollisjon mellom moped og bil

Mopedisten ble fraktet til UNN.

Ulykken skjedde ved fotgjengerovergangen ved Gilme.  Foto: Tobias Stein Eilertsen

nyhet_old

- Trafikkulykke i krysset Stakkevollvegen/Gilmevegen. Kollisjon mellom en bil og en moped. Nødetatene er på stedet, skriver Troms politidistrikt på sin twitterkonto.

Senere forteller politiet at mopedføreren ble fraktet til UNN i ambulanse, og at de oppretter sak.

Knust bakrute

Innsatsleder Eirik Ruud-Røhne bekrefter at kun én person ble skadet i sammenstøtet.

- Bilkjøreren, som var en godt voksen dame, kom uskadd fra det. Mopedfører, en gutt i 16-17 års alderen, ble fraktet til UNN med smerter. Det kan være snakk om bruddskader. Han hadde veldig vondt i begge armene, sier Ruud-Røhne til iTromsø.

Bilen kom imidlertid ikke like godt fra det som føreren av bilen.

- Den ble skadet i bakkanten og fikk blant annet et knust vindu, sier han.

Observasjon

I følge innsatslederen oppstod ulykken da bilen stoppet for en fotgjenger som skulle over veien.

- Begge kjøretøyene kom fra nord mot sør. Personbilen stoppet opp for en fotgjenger og mopeden greide ikke å stoppe og kjørte rett i bilen foran.

Kommunikasjonsrådgiver ved UNN, Marit Einejord, opplyser at de har tatt imot en ung mann som er lagt inn til observasjon og undersøkelse.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyhet_old