Arbeidsulykke i Breivika - ukjent skadeomfang

En mann har fått en pallestabel over seg på arbeidsplassen til Bring i Breivika.
nyhet_old

Mannen ble fraktet til sykehuset før politiet ankom stedet, og de kan dermed ikke si noe om alvorlighetsgraden på ulykken.

Politiet fikk melding om ulykken klokken 14.50 og har opprettet sak.

- Det er for tidlig å si noe om hva som har skjedd og hvor alvorlig det er. Det er snakk om en arbeidsulykke så vi skal etterforske saken. Arbeidstilsynet er varslet, sier operasjonsleder Lars Meland.

Lettere skadet

Jan Fredrik Frantzen, kommunikasjonsrådvgiver hos UNN, bekrefter at en mann i sekstiårene er innlagt på sykehuset.

- Han er lettere skadet og ligger inne til observasjon, sier Frantzen.

- Vet ikke omfang

Thomas Lauritzen, transportleder i Bring, bekrefter ulykken ved Bring sine lokaler i Breivika like etter klokken 14.30 i ettermiddag.

- Vi vet ikke omfanget av dette ennå. Personen ble sendt til sykehuset. Da ambulansen kom var han ved bevissthet, og han gikk inn i ambulansen selv, så dette har tilsynelatende gått bra, sier han til iTromsø.

Lauritzen sier at Bring vil undersøke hendelsen videre.

- Utover det kan jeg ikke si noe mer om dette, sier han.

Skulle flytte stabel

Pressesjef i Bring, John Eckhoff, bekrefter at den skadde mannen er ansatt i selskapet, og opplyser til iTromsø at arbeidsulykken skjedde i forbindelse med at mannen skulle flytte en stabel av paller.

- Jeg går ut fra at mannen var alene og at det ikke var andre personer involvert i ulykken. Slik jeg har forstått det gikk det forholdsvis bra med han og han vil bli fulgt opp av sine ledere, sier han.

Eckhoff henviser til politiet for ytterligere opplysninger om omstendighetene rundt arbeidsulykken.

- Det er en politisak og arbeidstilsynet er varslet. De etterforsker saken videre. Vi gjør også en egen granskning av ulykken for å finne ut hva som gikk galt og hvordan vi kan unngå dette i framtiden, sier pressesjefen til iTromsø.