Kollisjon i sentrum - bil traff nesten tre

To personbiler kolliderte tirsdag ettermiddag i sentrum.

HELL I UHELL Bilen som ble truffet unngikk så vidt å treffe et tre på Nav-tomta.  Foto: Ronald Johansen

nyhet_old

Ulykken inntraff idet en av de involverte bilene kom opp Bispegata mens den andre bilen, en Volvo, kom kjørende nordover i Grønnegata. De traff hverandre i krysset like ved Nav-bygget.

- Bilen som ble truffet havnet etter kollisjonen godt inn på plenen til Nav, og traff nesten et tre, forteller iTromsøs reporter på stedet, Ronald Johansen.

- Mannen som satt bak rattet i Volvoen vedkjenner imidlertid å ha brutt vikeplikten.

Politiet er ifølge Johansen kontaktet og på tur til stedet.

- Det er ingen alvorlig skadde, men kvinnen som kjørte bilen som ble truffet forteller at hun har vondt i nakken.

Operasjonsleder Lars Meland ved Troms politidistrikt opplyser at politiet har vært på på stedet, og at situasjonen er løst. Politiet vil ikke opprette sak på forholdet.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyhet_old