26-åring drept i jaktulykke i Balsfjord

Troms politidistrikt melder om en fatal jaktulykke i balsfjord.
nyhet_old

OPPDATERT: iTromsø erfarer at 26-åringen har blitt skutt i området Stormoen, som ligger langs E6 sør for Storsteinnes.

Regionlensmann Andreas Nilsen opplyser til iTromsø at en 41 år gammel mann er pågrepet.

- Den 41 år gamle mannen har skutt en annen mann på 26 år. Begge er hjemmehørende i Balsfjord, sier Nilsen, og legger til:

- Dette skjedde i går kveld klokken 19, og vedkommende ble raskt pågrepet av politiet, som fotsatt holder ham i varetekt. Krimteknikere kom raskt til åstedet.

Like etter klokken 13 onsdag ettermiddag forlot politiets utsendte Stormoen, der de har oppholdt seg de siste timene for å foreta diverse tekniske undersøkelser.

- Er 41-åringen avhørt?

- Ja, han er avhørt, og det kan bli gjennomført avhør av andre. Det er litt tidlig ennå, og jeg kan ikke gå ut med all informasjonen vi sitter på, sier Nilsen.

- Er vedkommende siktet?

- Juristen må også ta stilling til om vedkommende skal fremstilles for varetektsfengsling, men han har en uformell status som siktet.

- Er det noen relasjon mellom siktede og avdøde, og finnes det noen grunn til å anta at dette var mer enn en ulykke?

- Begge hører hjemme i Balsfjord,det er alt jeg kan si akkurat nå. Per nå etterforskes dette som en jaktulykke.

- Er det flere personer involvert i denne saken?

- Disse to var ikke en del av et jaktlag, eller liknende, sier Nilsen, som legger til at politijuristen vil konkludere om varetektsfengsling i løpet av dagen. 

- Hvor i Balsfjord skjedde dette?

- Foreløpig ønsker vi ikke å stedsette hvor dette har skjedd, sier Nilsen.

Les også:

Rådmannen i Balsfjord

– En tragisk hendelse

Et kriseteam er opprettet for å ivareta de pårørende av den drepte 26-åringen.


Politiets pressemelding lyder som følger:

«Mann 26 år skutt i forbindelse med revejakt. Vedkommende døde av skadene. Mann 41 år som skjøt er avhørt og saken etterforskes videre av politiet. Pårørende er varslet.»

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyhet_old