Bompengesaken sendes tilbake til administrasjonen

Bompengesaken vil ingen ende ta.
nyhet_old

Det kommer fram i en pressemelding:

Avtalepartane i  bompengeforliket i Tromsø har blitt samde om å legge fram følgjande forslag i dagens møte i byutviklingskomiteen for å sikre at handlingsplanen  blir liggande innafor ei ramme på 8 mrd og at bompengeandelen ikkje overstig 3,5 mrd:


1. Komiteen viser til paragraf 3.1 i reglementet og sender saka tilbake til administrasjonen.

2. Saka må svare på kommunestyrets vedtak i sak 23/17 i februar og vedtak i KPAen.

3. Handlingsprogrammet må lagast innafor ei ramme på 8 mrd brutto, der bompengedelen ikkje skal overstige 3,5 milliardar.

4. Komiteen ber om at saka kjem tilbake til politisk handsaming utan ugrunna opphald.

Brage Sollund, Ap

Erlend Svardal Bøe, H

Jens Ingvald Olsen, R

Pål Julius Skogholt, SV

Jonas Stein, V

Helga Marie Bjerke, Krf

Sandra Borch, Sp

Barbara Vögele

iTromsø kommer tilbake med mer!

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyhet_old