Mann i 20-årene mener han ble forsøkt knivstukket på Jekta

Hendelsen skjedde like før klokka 18.00 mandag.

FØRSØKT KNIVSTUKKET: En mann i 20-årene ble forsøkt knivstukket på Jekta mandag ettermiddag.  Foto: Ronald Johansen.

nyhet_old

Politiet meldte i ettermiddag på Twitter om en mulig knivstikking på Jekta.

- Vi fikk inn meldingen rundt klokka 17.40. Det er en mann i 20-årene som mener han har blitt forsøkt knivstukket, altså at han har blitt truet med kniv, men det er ingen som er skadet, sier operasjonsleder Lars Meland til iTromsø.

Konflikt gående over tid

Slik meldte politiet om episoden.   Foto: Twitter

 

Politiet er på stedet og har kontroll på begge de involverte.

- Slik jeg har forstått det er det snakk om at disse to har hatt en konflikt gående over tid og som har kulminert i denne hendelsen, sier Meland.

- Har dere pågrepet noen?

- Det er for tidlig å si om vi blir å gjøre det. Vi er på stedet og tar forklaring fra begge partene nå, så får vi se hva utfallet blir.

Usikkerhet rundt om det har vært en kniv involvert

Rundt klokka 20.00 har begge partene avgitt forklaring og ingen er pågrepet.

- Saken er nå oversendt til etterforskningsseksjonen. De to involverte har sprikende forklaringer om hva som har skjedd, og vi har ikke gjort noe beslag av kniv, så etterforskningsseksjonen vil følge opp, sier Meland.

- Trist og alvorlig hendelse

Senterleder Laila Myrvang er informert om hendelsen.

- Jeg synes dette er en alvorlig og trist hendelse. Vekterne var raskt på plass og fikk kontroll. Politiet var også raskt på plass. Etter det vi erfarer kjenner partene hverandre fra før, sier Myrvang, og fortsetter:

-  På Jekta tar vi sikkerheten på alvor, og det er godt å se at våre systemer og samarbeidet med politiet fungerer når situasjoner oppstår.