Seks vil bygge firefeltsvei i Breivika

Seks anbudsgivere hadde meldt seg til å bygge firefeltsvei, gang- og sykkesti, samt rundkjøring i Breivika.
nyhet_old

De seks entreprenørene er

  • Consto Anlegg Nord
  • Lemminkäinen
  • Roald Madsen
  • Mesta
  • Målselv Maskin
  • PEAB

Anbudssummene spenner mellom det billigste - Constos anbud på 75,8 millioner - til det dyreste som er Peabs anbud på 93,1 millioner kroner.

Prosjektleder i Vegvesenet, Eirin-Anne Blix, er fornøyd over at så mange ønsker å delta - og at flere entreprenører er lokale.

- Vi er glade for at det stor interesse for denne jobben, fra både lokale entreprenører og de større nasjonale aktørene, sier hun i en pressemelding.

Vegvesenet skal nå gå gjennom tilbudene, og bestemme seg for hvilken entreprenør som får oppdraget i løpet av noen uker.

Oppdraget består av bygging av cirka 500 meter firefeltsvei mellom rundkjøringen ved tunnelinnslaget og Gimle, fortau, sykkelvei og en rundkjøring i krysset Gimleveien-Stakkevollveien nord for Forskningsparken i Breivika.

Fra den nye rundkjøringen ved Gimle skal den nye adkomsten til Tromsø havn etableres.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyhet_old