Disse tunnelene stenges søndag og mandag kveld

To Tromsø-tunneler stenges, melder Statens vegvesen.

Illustrasjonsbilde 

nyhet_old

Fylkesvei 862 Sentrumstangenten, forbindelsesveg stenges fra klokken 21.00 søndag til 06.00 mandag på grunn av vedlikeholdsarbeid.

Fylkesvei 862 Langnestunnelen, forbindelsesveg stenges fra klokken 21.00 mandag til 06.00 tirsdag på grunn av vedlikeholdsarbeid.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyhet_old