Trafikkuhell på Tromsøya

nyhet_old

«Melding om trafikkuhell, Ringveien ved Remiks på Tromsøya. Nødetater på vei til stedet.», skriver Troms politidistrikt på twitter klokken 16.42.

– Det var to involverte kjøretøy i en kollisjon, hvor fire personer var involvert. En person er kjørt til legesjekk, og vi avhører nå de impliserte parter, sier politiets operasjonsleder til iTromsø.

Politirt har foreløpig ikke avdekket noen årsak til ulykken, som skjedde på en sidevei av Ringvegen på nordøya.

Trafikken flyter som normalt i området.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyhet_old