Italiensk turist sendt til sykehuset etter velt med hundespann

Søndag formiddag fikk AMK meldingen om at en italiensk kvinne har blitt skadet på Tisnes.

AMK ved Slåttnes søndag formiddag.  Foto: iTromsø-tipser

nyhet_old

Klokka 12.00 søndag ankom kvinnen UNN etter å ha blitt hentet med ambulansehelikopter fra området rundt Tisnes/Slåttnes.

– AMK har hentet en italiensk kvinne etter en velt med et hundespann i området rundt Tisnes. Hun har status som lettere skadet, sier Jan Fredrik Frantzen, kommunikasjonsrådgiver ved UNN til iTromsø.

– Panikk-relatert

Per-Thore Hansen i Arctic Adventure Tours beskiver situasjonen som udramatisk.

– Det var en italiensk kvinne som veltet på sleden og fikk vondt i en arm. Det var en sykepleier i følget som sjekket armen på stedet og sa den var helt fin, men kvinnen ville ikke kjøre ned og vi ringte AMK for å få henne hentet. Det var nok mer panikk-relatert, sier Hansen.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyhet_old