Tatt i kontroll på Stakkvollvegen - trolig ruset sjåfør

Politiet tok person ved Stakkevollvegen. Brakt til legevakta for blod- og urinprøve.
nyhet_old

Rett etter klokka 17 i ettermiddag stoppet politiet en bil på Stakkevollvegen. En person er tatt for kjøring uten gyldig førerkort.

- Det er mistanke om ruspåvirket kjøring og vi framstiller ham for legevakta. Der vil det bli gjennomført blod- og urinprøve, sier operasjonsleder Kåre Munkvold.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyhet_old