50-åring ropte trusler til naboen sin

Politiet har bedt mannen holde fred.
nyhet_old

Politiet melder at det cirka klokka 17:30 ble sendt ut en patrulje til Kvaløya for å undersøke en melding om ordensforstyrrelse på privat sted. Litt over klokka 18 skriver politiet på Twitter at det var snakk om en mann i 50-årene som har ropt trusler til en av sine naboer. Politiet har vært på stedet, og pålagt mannen å holde fred.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyhet_old