To førerkortbeslag på kort tid

Politiet har beslaglagt to førerkort i løpet av ettermiddagen.
nyhet_old

Like før klokken 16.00 skriver Politiet på sin Twitter-konto at de har beslaglagt et førerkort ved Solneset skole. Dette etter at en sjåfør kjørte i 58 kilometer i timen i en 30-sone. Sak opprettes.

Cirka ti minutter skriver politiet at de beslaglagt nok et førerkort. Denne gangen i Lavangsdalen. Denne gangen kjørte en bil i 117,60 kilometer i timen i en 80-sone.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyhet_old