Gikk på scenen i kveld

Suksessen fortsetter for Trine Lise Olsen, og torsdag kveld ga også Latter henne "rett" til å ta scenen.

HÅLOGALAND TEATER: Fra forestillingen "Æ har rett!" med Trine Lise Olsen.  Foto: LarsAndersen.no (c)

nyhet_old

I september og oktober skal hun stå på Latter-scenen og vise publikum hva hun bruker retten til.

Siden premieren i november i fjor på Hålogaland Teater har det vært smekkfulle hus både på hjemmebane, på turné og på Chat Noir i Oslo. I kveld klokken 19.30 gikk Trine Lise Olsen igjen på scenen i hovedstaden med forestillingen "Æ har rett!", og dét med nesten fullsatt sal.

Før "premieren" på Latter-scenen fikk iTromsø snakke med en meget fornøyd Magnus Aune, som jobber som bookingmedarbeider på Latter.

- I salen er det plass til totalt 190 gjester, og på nåværende tidspunkt er det bare 19 billetter igjen. Salget har gått veldig bra.

Aune, som selv deltar som publikummer på kveldens forestilling, forteller at forventningene er skyhøye.

- Forestillinga har jo fått svært gode omtaler, så jeg er veldig spent. I kveld er vi mange fra huset som skal dra sammen og se. Det er masse folk og god stemning, så vi gleder oss utrolig mye!

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyhet_old