Tilbyr samkjøring i Troms

En av Skandinavias største plattformer for samkjøring har kommet til Norge.

Nå kan tromsøværinger som skal på langtur begynne å samkjøre.   Foto: Jon Terje Eiterå

nyhet_old

GoMore, som er en av Skandinavias største plattformer for privat samkjøring, har nå kommet til Norge. Nettsiden er altså en portal hvor folk på reisefot ser etter noen å dele bil med. Dersom du har plass i bilen og for eksempel skal fra Tromsø til Finnsnes, så kan du legge ut reisen på nettsiden. På den måten kan du få med deg en ekstra passasjer, mot en passende sum.

Ida Åsle fra GoMore bekrefter at tjenesten nå er tilgjengelig i hele landet. Hun forklarer at samkjøring er en fin måte å spare penger på, samtidig som antall biler på vegen går ned.

- I tillegg blir det en sosial reise, hvor man har muligheten til å bli kjent med nye mennesker på vegen, forteller hun.

Det finnes et titalls andre lignende portaler i Norge, uten at noen av de har blitt særlig populære, i alle fall ikke nordpå. Ida Åsle mener likevel at GoMore er annerledes.

- For det første er vi mye større, og vi har et bedre system. Vi satser på å finne sjåfører over hele landet, og jeg har stor tro på at tjenesten vår kan slå an også i Troms fylke.

Og allerede er det mulig å gå inn på nettsiden og finne sjåfører fra Troms som har lagt inn reisen sin.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyhet_old