Har startet nytt søk etter antatt drept 45-åring

Politiet har igjen tatt opp søket etter Stein Håvard Larsen som ble meldt savnet i fjor høst.

Stein Håvard Larsen (innfelt) ble meldt savnet i september 2014. En mann er tiltalt for drap på Larsen, men politiet mangler et lik. Nå har de startet opp søket etter Larsen på Langnes.   Foto: Ronald Johansen

nyheter

23. september i fjor ble Hermod Magne Steinsund funnet drept i en bolig på Kvaløysletta. Under etterforskningen av drapet ble Stein Håvard Larsen (45) meldt savnet, og kriminaltekniske funn i tiltaltes leilighet ga politiet mistanke om at Larsen også var blitt drept.

En mann (49) ble forrige uke tiltalt for to drap, selv om de mangler liket av Larsen.

- Gjør det vi kan for å finne han

Politiet har tidligere gjennomført flere søk etter den antatt drepte mannen på Kvaløya. Nå har de startet søk på Langnes, på nedsiden av flyplassen.

- Vi gjør alt vi kan for å finne han som er savnet. Nå gjennomfører vi søk i det området som vi tidligere har søkt, men også i nye områder. Langnes er det nye området vi tar for oss nå, sier politioverbetjent og sjef etterforskningsseksjonen, Yngve Myrvoll.

Bistand fra frivillige

Videre forklarer han at de ikke har fått inn konkrete tips som har ført til utvidelsen av søket.

- Vi gjennomførte søk i går og fortsetter i dag. Det er ledet av politiet, men vi har bistand fra frivillige organisasjoner, sier Myrvoll.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter