Ny butikk åpner snart på Jekta

I begynnelsen av november er det klart for nok en nyåpning på Jekta Storsenter.

TOMME LOKALER: Jekta har flere tomme lokaler som venter på innflyttere. I november åpner MS Natural dørene på kjøpesenteret, og senterleder Myrvang avslører at de har flere spennende ting på gang. Foto: Ronald Johansen 

nyheter

I Accessorize sine gamle lokaler, like ved H&M og Bianco, åpner MS Natural i begynnelsen av november.

Dette er en butikk som skal selge produkter med mineraler.

– Det skal hjelpe personer som har problemer med huden. Vi har arbeidet i Tromsø i stands tidligere, men det er første gang vi åpner en butikk her, sier Refael Mor, som er eier av MS Natural.

Mineralene fra Dødehavet skal, ifølge dem, aktivere blodsirkulasjonen og hjelpe mot hudproblemer som tørr hud, eksem, acne, psoriasis og andre hudsykdommer.

Velværerom

Han forklarer at de skal ha et eget velværerom i butikken som skal gi en skjermet behandling for dem som ønsker det.

– Vi har profesjonelle ansatte, som ikke bare skal gi behandling, men også råd til dem som trenger det. Jeg ser veldig fram til åpningen, sier han.

LES OGSÅ: Food court forsinket igjen 

Flere tomme lokaler

Senterleder ved Jekta Storsenter, Laila Myrvang, er godt fornøyd med å få inn MS Natural.

– Dette er ett helt nytt konsept på Jekta Storsenter, som vil øke mangfoldet vårt ytterligere. Vi gleder oss til åpningen, og over at vi nå kan tilby et enda større utvalg av produkter til våre kunder, sier hun.

Jekta har flere tomme lokaler som venter på innflyttere, og Myrvang avslører at det er flere planer som bare venter på å bli avslørt.

– Vi har spennende ting på gang, lover hun.

LES OGSÅ: Bli med inn i byens første Lakkbar