Avvikler Troms fylkestrafikk

Det nye fylkestinget har vedtatt at Troms fylkestrafikk skal avvikles.
nyheter

Tidligere i år trakk styret i Troms fylkestrafikk seg på grunn av at de mente at Troms fylkestrafikk hadde en uhensiktsmessig styreform.

Les mer: Styret trekker seg etter uenigheter

Nå har det nye fylkestinget bestemt at det fylkeskommunale foretaket Troms fylkestrafikk skal avvikles. Foretaket skal bli gjort om til en fylkeskommunal avdeling. Avdelingen vil fremdeles ha navnet Troms fylkestrafikk.

Beholder strukturen

Les også: Underskudd for Troms fylkestrafikk

I en pressemelding opplyser fylkeskommunen om at dagens struktur med Finnsnes som hovedkontor og avdelinger i Tromsø og Harstad skal bestå. De skriver at dette er en forutsetning fylkesrådet skal legge til grunn når de skal jobbe videre med organiseringen av Troms fylkestrafikk.