Her kommer det ny restaurant

I de tidligere lokalene til «Nü by Staff Woman» i Grønnegata kommer det nå en ny restaurant.

  Foto: Lise Lotte Henriksen

  Foto: Lise Lotte Henriksen

nyheter

I den gamle motebutikken for kvinner henger det nå gråpapir på alle vinduene. Der henger det også plakater hvor det står «Her kommer Suvi».

- Vi venter ennå på svar på noen søknader hos kommunen før vi kan gå ordentlig i gang med å tilrettelegge for drift, men det dreier seg altså om et serveringssted med asiatisk preg, sier styreleder i Suvi AS, Knut-Åge Vargren, til Nordlys som første omtalte saken.

Flere åpninger

Ifølge nettstedet proff.no er det Thi Nhung Nguyen som er daglig leder for selskapet, og hun har også bakgrunn fra Tromsø-restauranten Lotus.

Det er ikke lenge siden at det åpnet en annen asiatisk restaurant i Tromsø sentrum, og det er store planer for flere nykommere. For eksempel kunne iTromsø avsløre at luksusbutikken Høyer ønsker seg til byen, og planene for det nye Matservice-kvartalet er blant annet klart.