Hjort gjester Nytt på Nytt – igjen

Jens Johan Hjort er fredag gjest hos TV-programmet Nytt på Nytt.

GAVER: Hjort gjestet Nytt på Nytt i februar i fjor. Da delta han ut gaver til Nytt på Nytt-gjengen. Foto: Skjermdump, NRK 

nyheter

Tidligere ordfører Jens Johan Hjort gjestet det populære humor-programmet på NRK i februar 2014. Nå har han blitt invitert til programmet nok en gang.

«Det er bortimot rørende at Jon & Co vil ha med en av- og utgått ordfører på nytt», skriver Hjort på Facebook.

Hjort har blitt et kjent fjes, ikke bare lokalt, men nasjonalt i perioden som ordfører i Tromsø. Blant annet har han vært svært engasjert i saken om «Chuks», der han blant annet sendte et brev til statsminister Erna Solberg.

– Det er litt skummelt, sier Hjort til iTromsø om den kommende TV-opptredenen.

Les også: Her blir «orlogskapteinen» satt på plass av ordføreren

Mye oppmerksomhet

Til tross for mye oppmerksomhet gjennom årene, mener han det tar tid å venne seg til enkelte typer oppmerksomhet – slik som TV-opptredener.

– Men det er hyggelig å bli bedt igjen. Det er en trivelig gjeng, sier Hjort.

Han tror ikke det er usannsynlig at brevene til Erna vil bli et tema. Han vet at det har kommet flere reaksjoner på akkurat dette.

Les også: Delte ut gaver under Nytt på nytt

Kommentarer

– Jeg har ikke fulgt med i kommentarfeltene, men basert på hva jeg får av tilbakemeldinger fra andre om at jeg ikke skal bry meg om kommentarfeltene antar jeg at det som vanlig er en god del mennesker som har sterke meninger. Men jeg gjør ikke dette som en popularitetsøvelse. Jeg har sett at vi har en praksis i Norge som det må gjøres noe med, sier Hjort.